top of page

la 17. kesäk.

|

Miljoonatalon takapiha

Muotinäytös - Kaisa Turtiainen *

Eräänä kesäkuisena lauantaina pieni salainen puutarha keskellä kaupunkia täyttyy hupsuista tädeistä. Niistä ihmeellisen ihanista tädeistä, joita lapsena näin kesäpäivinä torilla nautiskelemassa auringosta ja ihmisvilinästä. Jonakin päivänä voisin olla kuten he.

Muotinäytös - Kaisa Turtiainen *
Muotinäytös - Kaisa Turtiainen *

Aika ja paikka

17. kesäk. 2023 klo 18.00

Miljoonatalon takapiha, Olavinkatu 41, 57100 Savonlinna, Finland

Kuvaus

Eräänä kesäkuisena lauantaina pieni salainen puutarha keskellä kaupunkia täyttyy hupsuista tädeistä. Niistä ihmeellisen ihanista tädeistä, joita lapsena näin kesäpäivinä torilla nautiskelemassa auringosta ja ihmisvilinästä. Tädeillä oli kiharoita, heillä oli helmiä ja samettihelmoja ja huulipunaa kahvikupin reunassa. Jonakin päivänä voisin olla kuten he.

Muotinäytöksessä nähdään vaatesuunnittelija Kaisa Turtiaisen lapsuuden muistoista ammentavia leikkisiä uniikkipukuja sekä vaatemalliston helmiä. Näytöslavalle astelee höpsähtäneitä hepeneitä, joissa on mielikuvituksellisesti yhdistelty Kaisan suunnittelemia painokuoseja, kierrätystekstiilejä sekä monipuolista käsityötaidon ilottelua. Kaisan muotokieli on runsas, asut ovat väreiltään rohkeita ja kooltaan moninaisia. Iso osa asuista on yhden koon vaatteita ja osaa voi käyttää myös miten päin tahansa.

Tervetuloa nauttimaan elämyksellisestä hetkestä vaaleanpunaiseen kuplaan!

Toinen näytös on samana päivänä klo 15:00. 

Kuva: Sirpa Mikkonen / Piirto Photography

Share This Event

bottom of page