top of page

pe 16. kesäk.

|

Kirjastoauto Loisku Lumpehinen

Omatekonen klubi - Kirjastoauto Loisku Lumpehinen *

Festivaalin oma open mic -ilta kirjastoauto Loisku Lumpehisella perjantaina 16.6., jonne voit ilmoittautua esiintymään kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen niko.taskinen@savonlinna.fi Klubille on kaikille vapaa pääsy kuuntelemaan tai soittamaan. Klubin järjestää Savonlinnan Kaupunginkirjasto.

Omatekonen klubi - Kirjastoauto Loisku Lumpehinen *
Omatekonen klubi - Kirjastoauto Loisku Lumpehinen *

Aika ja paikka

16. kesäk. 2023 klo 19.00 – 21.00

Kirjastoauto Loisku Lumpehinen, Riihisaari, 57130 Savonlinna, Finland

Kuvaus

Festivaalin oma open mic -ilta kirjastoauto Loisku Lumpehisella perjantaina 16.6., jonne voit ilmoittautua esiintymään kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen niko.taskinen@savonlinna.fi

Löytyykö sinulta pöytälaatikosta lauluja, sävellyksiä tai runoja, joita et ole pitkään aikaan tai ikinä esittänyt julkisesti? Omatekonen Klubi on open mic- eli lava on vapaa- periaatteella toimiva tapahtuma, missä kuka tahansa pääsee esittämään itse tehtyä musiikkia tai runoutta yleisön edessä. Omatekonen klubi järjestetään Riihisaaren rannalla Savonlinnan uuden upean kirjastoauton Loisku Lumpehisen kainalossa perjantaina 16. kesäkuuta.

Klubi-illalle mahtuu esiintymään noin kymmenen ennakkoon ilmoittautunutta runoilijaa, artistia tai pientä kokoonpanoa. Kirjastoauto Loiskusta löytyy mikitetty akustinen kitara, sähköpiano ja äänentoistolaitteet. Omia soittimia saa totta kai myös tuoda mukanaan.

Omatekoselle Klubille on kaikille vapaa pääsy, tulitpa kuuntelemaan tai soittamaan. Klubin järjestää Savonlinnan Kaupunginkirjasto.

Loisku Lumpehinen on Savonlinnan upouusi kirjastoauto, mikä kiertää maita ja mantuja viitenä päivänä viikossa vieden kirjastopalveluja kouluille, päiväkodeille, lähiöihin ja haja-asutusalueille. Loisku on myös koko kaupungin oma kulttuuribussi, joka pystyy muuttumaan elokuvateatteriksi, taidegalleriaksi tai vaikkapa pieneksi konserttisaliksi.

Loiskun upean ulkoasun on suunnitellut kuvittaja Heidi Tamminen.

Share This Event

bottom of page