top of page

ma 12. kesäk.

|

Nälkälinnanmäen vanha kirjasto

PERUTTU Draaman rakennusaineet - draaman kirjoittamisen alkeiskurssi nuorille *

Draama tulee useimmille tutuksi tv-sarjoja, elokuvia tai teatteria katselemalla, mutta tällä kurssilla tutustumme lajiin kirjoittamisen näkökulmasta. Tarkastelemme yhdessä draamanrakennusaineita kuten jännitettä, konfliktia ja tahdonsuuntaa osana luovaa kirjoittamista.

PERUTTU Draaman rakennusaineet - draaman kirjoittamisen alkeiskurssi nuorille *
PERUTTU Draaman rakennusaineet - draaman kirjoittamisen alkeiskurssi nuorille *

Aika ja paikka

12. kesäk. 2023 klo 14.30 – 17.30

Nälkälinnanmäen vanha kirjasto, 57130 Savonlinna, Finland

Kuvaus

Kurssi sopii mainiosti osallistujan ensimmäiseksi kurkkaukseksi laajaan aiheeseensa, mutta on antoisa myös heille, jotka ovat jo tutustuneet teatterin tai kirjoittamisen maailmaan. Draaman rakennusaineet -kurssilla työskennellään kirjoittamalla, lukemalla ja keskustelemalla, ja se on suunnattu 15–18-vuotiaille nuorille. Opettajana toimii monialainen taiteilija Juulia Terho, joka opiskelee Teatterikorkeakoulussa dramaturgiaa ja näytelmän kirjoittamista.

Kurssille on ennakkoilmoittautuminen ja sinne otetaan enintään kahdeksan henkilöä. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Voit ilmoittautua kurssille lähettämällä viestin sähköpostiin draamanrakennus@gmail.com. Kirjoita aihekenttään kurssi-ilmoittautuminen ja viestiin nimesi ja syntymävuotesi. Kirjoita viestiin lisäksi parilla virkkeellä, miksi olet kiinnostunut draaman kirjoittamisesta ja mistä tv-sarjoista, elokuvista tai teatteriesityksistä itse pidät. Viestin sisältö ei vaikuta kurssille pääsyyn, vaan sen tarkoituksena on, että opettaja voi suhteuttaa opetustaan myös osallistujien tuntemiin teoksiin.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstaina 8.6.

Sähköpostiin draamanrakennus@gmail.com voi osoittaa myös kurssiin liittyvät kysymykset.

juuliaterho.wordpress.com

Instagram @juuliaterho

Share This Event

bottom of page