top of page

la 17. kesäk.

|

Nälkälinnanmäen vanha kirjasto

Sarjakuvatyöpaja - Mikkelin taidemuseo *

Miltä sinä näyttäisit sarjakuvahahmona? Kuvataiteilija Juho Sihvosen sarjakuvatyöpajassa piirretään ja ideoidaan hahmoja oman elämän pohjalta ja tutustutaan mm. hahmosuunnitteluun ja ilmekarttojen tekemiseen. Sarjakuvatyöpajan mahdollistaa Mikkelin taidemuseon aluevastuumuseotoiminta.

Sarjakuvatyöpaja - Mikkelin taidemuseo *
Sarjakuvatyöpaja - Mikkelin taidemuseo *

Aika ja paikka

17. kesäk. 2023 klo 11.00 – 15.00

Nälkälinnanmäen vanha kirjasto, 57130 Savonlinna, Finland

Kuvaus

Miltä sinä näyttäisit sarjakuvahahmona? Kuvataiteilija Juho Sihvosen sarjakuvatyöpajassa piirretään ja ideoidaan hahmoja oman elämän pohjalta ja tutustutaan mm. hahmosuunnitteluun ja ilmekarttojen tekemiseen. Maksuton työpaja kestää noin tunnin eikä myöskään erillistä materiaalimaksua ole. Saavu vain paikan päälle! Työpajan aloitusajat ovat klo 11:00, 12:00, ja 14:00.

Juho Sihvonen (1989) on savonlinnalainen kuvataiteilija. Hän on julkaissut useita sarjakuva-albumeita sekä piirtänyt sarjakuvia ja kuvituksia sanoma-, aikakaus- ja sarjakuvalehtiin (mm. Ilta-Sanomat, Parnasso, Sarjainfo ja Sarjari). Vuonna 2021 ilmestyi Juho Sihvosen piirtämä ja käsikirjoittama kirjailija Joel Lehtosesta kertova Maalattujen tähtien alla -albumi, jonka pohjalta järjestettiin Putkinotkossa sarjakuvanäyttely.

Sarjakuvatyöpajan mahdollistaa Mikkelin taidemuseon aluevastuumuseotoiminta.

Share This Event

bottom of page