top of page

la 17. kesäk.

|

Pistalan vanha koulu

Raikuu Art Museum (RAM) - Näyttelyt *

Itä-Savon kylähulluin tienvarsinähtävyys aukeaa taas! Tänä vuonna RAM:in kesänäyttely laajenee Pistalan koulun eteisgalleriasta puutarhaan kun avajaisissa vihitään käyttöön immersiivinen taideleikkipuisto Unelma. Viralliset avajaiset ovat sunnuntaina 18.6. Klo 12:00

Raikuu Art Museum (RAM) - Näyttelyt *
Raikuu Art Museum (RAM) - Näyttelyt *

Aika ja paikka

17. kesäk. 2023 klo 12.00 – 18. kesäk. 2023 klo 15.00

Pistalan vanha koulu, Pistalantie 419, 58320 Savonlinna, Finland

Kuvaus

Näyttely aukeaa  lauantaina 17.6. ja avajaiset, jolloin on mukana livemusiikkia, lettuja ja kahvia, ovat sunnuntaina 18.6.

Itä-Savon kylähulluin tienvarsinähtävyys aukeaa taas! Tänä vuonna RAM:in kesänäyttely laajenee Pistalan koulun eteisgalleriasta puutarhaan kun avajaisissa vihitään käyttöön immersiivinen taideleikkipuisto Unelma. Jesse Törmikosken, Veera Konstin, Anni Kyyhkyn ja Henna Pitkäsen yhteinen ympäristötaideteos perustuu Kerimäen ja Savonrannan koulun oppilaiden kanssa toteutetuissa työpajoissa syntyneisiin ideoihin tulevaisuuden leikkipuistosta. Eteisgalleriassa nähtävillä Suojapaikka, RAM:in pysyvästi vaihtuva näyttely etu-ja takarivin riiviömäisintä nykytaidetta. Avajaisten jälkeen RAM on auki elokuun loppuun sopimuksen mukaan tai aina kun pihaportti on raollaan.

Raikuu Art Museum (RAM) on Taiteen Edistämiskeskuksen rahoittama, nuorten ammattitaiteilijoiden luotsaama yhteisötaideprojekti Raikuun kylässä Kerimäellä. RAM tutkii leikkimielisen tosissaan taidemuseota tilana kysyen minne taide kuuluu ja kuka sen äärellä on tervetullut.

Instagram @raikuuartmuseum

Facebook: Raikuu Collective

Share This Event

bottom of page