top of page

su 18. kesäk.

|

Pistalan vanha koulu

Raikuu Art Museum (RAM) - Unelmapuiston avajaiset *

Itä-Savon kylähulluin tienvarsinähtävyys aukeaa taas! Tänä vuonna RAM:in kesänäyttely laajenee Pistalan koulun eteisgalleriasta puutarhaan kun avajaisissa vihitään käyttöön immersiivinen taideleikkipuisto Unelma. Livemusaa, lettuja ja kahvia! Näyttelyt ovat nähtävissä 17.6. eteenpäin.

Raikuu Art Museum (RAM) - Unelmapuiston avajaiset *
Raikuu Art Museum (RAM) - Unelmapuiston avajaiset *

Aika ja paikka

18. kesäk. 2023 klo 12.00 – 16.00

Pistalan vanha koulu, Pistalantie 419, 58320 Savonlinna, Finland

Kuvaus

Näyttely aukeaa lauantaina 17.6., ja avajaiset, jolloin on mukana livemusiikkia, lettuja ja kahvia, ovat sunnuntaina 18.6.

Itä-Savon kylähulluin tienvarsinähtävyys aukeaa taas! Tänä vuonna RAM:in kesänäyttely laajenee Pistalan koulun eteisgalleriasta puutarhaan kun avajaisissa vihitään käyttöön immersiivinen taideleikkipuisto Unelma. Jesse Törmikosken, Veera Konstin, Anni Kyyhkyn ja Henna Pitkäsen yhteinen ympäristötaideteos perustuu Kerimäen ja Savonrannan koulun oppilaiden kanssa toteutetuissa työpajoissa syntyneisiin ideoihin tulevaisuuden leikkipuistosta. Eteisgalleriassa nähtävillä Suojapaikka, RAM:in pysyvästi vaihtuva näyttely etu-ja takarivin riiviömäisintä nykytaidetta. Avajaisten jälkeen RAM on auki elokuun loppuun sopimuksen mukaan tai aina kun pihaportti on raollaan.

Raikuu Art Museum (RAM) on Taiteen Edistämiskeskuksen rahoittama, nuorten ammattitaiteilijoiden luotsaama yhteisötaideprojekti Raikuun kylässä Kerimäellä. RAM tutkii leikkimielisen tosissaan taidemuseota tilana kysyen minne taide kuuluu ja kuka sen äärellä on tervetullut.

Instagram @raikuuartmuseum

Facebook: Raikuu Collective

Share This Event

bottom of page