top of page

s Mocktail: karuselli

karuselli_3_edited.jpg

S creatives tuottaa uusia yhteistyöavauksia luoville aloille. Kuvataiteilija Kaisu Häkkäsen sekä Original Sokos Hotel Seurahuoneen baarimestari Jenni Purhosen yhteistyönä on toteutettu vuoden 2023 festivaalille Karuselli-niminen mocktail.

Karuselli-mocktail koostuu koivunmahlaminttujuomasta, sitruunaisista hedelmähelmistä, mintusta ja mansikasta. Juomaa pääsee maistelemaan festivaalin aikana Olavinlinnan ravintoloissa, Majakassa, Muikkuterassilla, Aula Wine & Dine Baarissa sekä Perlina di Castellossa.

"Kun minua pyydettiin suunnittelemaan festivaalijuoma, innostuin heti. Toivoin saavani työparikseni ravintola-alan asiantuntijan ja pääsin tekemään yhteistyötä Original Sokos Hotel Seurahuoneen baarimestarin Jenni Purhosen kanssa. Juoma on kuitenkin käyttötaideteos, joten sen suunnittelussa oli otettava huomioon useita käytännön näkökulmia.

 

Yhteistyö on ollut helppoa, hauskaa ja mielenkiintoista. Jennillä on hyvä cocktail-suhde, lämmin ja tuttavallinen, kuten hän itse kuvaa. Halusimme juomaan tivolia, sirkusta ja alkukesää. Väreiksi valikoitui pinkki, keltainen ja ripaus vihreää. Juomassa näkyy paikallisuutta ja tavanomaisesta poikkeavia ainesosia, ja samalla se on kuitenkin tyylikkään cocktailmainen."

-Kaisu Häkkänen

http://kaisuhakkanen.fi/about

kuva_kaisu_edited.jpg
bottom of page