top of page

klubi-ilta taivasaLLA

Haluaisitko esiintyä kesäiltana Riihisaaressa? Vai kenties tulla nauttimaan näistä esityksistä? Eranto-yhtyeen upea improvisaatio ja Kirjastoauto Loisku Lumpehisen Omatekoinen klubi tuovat Riihisaareen ikimuistoisen illan. Ennen Eranto-yhtyeen esitystä on kaksi tuntia Omatekoista klubia ja open-mic aikaa, jonne sinäkin voit käydä ilmoittautumassa esiintyjäksi! Kirjastoauto Loiskusta löytyy mikitetty akustinen kitara, sähköpiano ja äänentoistolaitteet. Omia soittimia saa myös tuoda mukanaan.

  • 16. kesäk. 2023 klo 21.00 – 22.00
    Riihisaaren museolaivalaituri
    Eranto tarkoittaa kulmaa maantieteellisen pohjoisen ja magneettisen pohjoisen välillä. Se on erisuuruinen eri puolilla maapalloa ja muuttuu hitaasti ajan myötä maan magneettikentän muuttuessa. Eranto-yhtye on erikoistunut vapaaseen ja konseptuaaliseen improvisaatioon.
  • 16. kesäk. 2023 klo 19.00 – 21.00
    Kirjastoauto Loisku Lumpehinen, Riihisaari, 57130 Savonlinna, Finland
    Festivaalin oma open mic -ilta kirjastoauto Loisku Lumpehisella perjantaina 16.6., jonne voit ilmoittautua esiintymään kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen niko.taskinen@savonlinna.fi Klubille on kaikille vapaa pääsy kuuntelemaan tai soittamaan. Klubin järjestää Savonlinnan Kaupunginkirjasto.
bottom of page